top of page
buddy-dogs hulphond training adl-hond ptss-hond.jpg

WIE IK BEN

Mijn naam is Natasja van de Wiel. Ik woon samen met mijn man Harry en labradoodles Ziggy en Knoet in Doesburg. 

Ik heb als leerkracht en mentor gewerkt op scholen in Engeland, Spanje en Nederland. Reizen en avonturen beleven zit in mijn bloed. In 2015 kwam mijn leven echter tot stilstand. Binnen twee maanden tijd kreeg ik verlammingsverschijnselen en bleek ik een agressieve vorm van MS te hebben. Een heftige periode van zware chemo en stamceltransplantatie in Moskou brak aan, gevolgd door serieuze revalidatie.


In die periode leerde ik de onvoorwaardelijke liefde van mijn honden kennen en is mijn diepe passie en respect voor hulphonden en hun mens ontstaan. Ik ben als gastgezin aan de slag gegaan bij Stichting Hulphond Nederland. Daarnaast ben ik de opleiding tot kynologisch instructeur gaan doen, gevolgd door de hbo-opleiding gedragstherapie voor honden. 


Zelf loop ik inmiddels weer als een kievit maar ik weet hoe lastig het is om niet gezond te zijn en gun iedereen met een beperking een hond die als buddy naast hem/haar staat. Ook wanneer je gezond bent kan het leven zo ontzettend veel rijker zijn wanneer je een of meerdere honden toelaat in je bestaan.

Mijn passie is jou ondersteunen de relatie met je hond te verdiepen.  

Over mij: Over mij
bottom of page